Livet har kört ihop sig

Igår morse fick jag en käftsmäll efter ett samtal från min hyresvärd.
När jag hade varit borta över helgen har jag haft inbrott i min lägenhet.
De har lenast allt av värde allt ifrån mat till systemkamera och dator.

Jag har så mycket att fixa med just nu,  och jag känner mig så tom och kränkt.
Tänk att någon sitter och kan kolla mina bilder, att någon kan ha på sig mitt konfirmationshalsband, att någon använder min dator/kamera, att någon använder min parfym, att någon sitter och äter mina proteinmellanmål.
Fy fan säger jag bara!

Frågor kräver svar!

Hej!
Nu har det dröjt lite mellan inläggen igen. Jag som tänkte att jag verkligen skulle bli bättre.
Men det kan väl bli så där med nyårslöften. Man kommer på dem och sen så tror man att det ska ske någon stor förändring från en dag till en annan.
Anledningen att det har dröjt nu är i alla fall för att jag har fokuserat en hel del på skolan som nyligen drog igång och i samband med detta har jag även flyttat till min nya stad.

Jag tänkte att jag skulle svara på frågorna som jag fick under min "frågestund"

Jag fick en fråga om vad jag sysslar med för träning och svaret på det är att jag för det första tar 2 långa promenader varje dag, ca 30 min åt gången (detta är fram och tillbaka till skolan)
Sen de dagarna jag eventuellt ser mina föreläsningar på distans sätter jag mig på min motionscyckel och cyklar framför föreläsningen. Det kan jag varmt rekomendera. Det känns knappt att man tränar om det är så att man cyklar framför en föreläsning/tv-serie eller varför inte en film.
Denna bild tog jag nu i veckan, hade när jag tog bilden cyklat 12.95km (så över en mil) detta medans jag tittade på en föreläsning på distans från lägenheten. Men jag fortsatte cykla tills den föreläsningen var slut så det blev ytterliggare 15 min efter att denna bild togs.
Igår var jag inte i skolan eftersom att det var söndag men då startade jag ett avsnitt av en jättebra serie och satt och cyklade när jag tittade på den!
I övrigt har jag mina kettelbells och även träningsband. Jag tänkte lägga upp ett inlägg lite senare om täningsövningar jag gör med dessa.
 
Jag fick även en fråga om vart jag blev opererad någonstans och svaret på den frågan är att jag blev opererad på Akademiska sjukhuset då de utför den här typen av operation.

Sen fick jag även frågan om vart jag nu pluggar till sjuksköterska någonstans och om jag kunde berätta lite om den utbildningen. Mitt svar på den frågan är att jag inte tänkte berätta vart jag läser då jag vill att denna blogg ska förbli anonym så att jag känner att jag kan skriva om vad som helst. Men angående studierna i sig så kan jag berätta att vi till en början lär oss mycket om etik och vad en sjuksköterska ska förväntas kunna.
Sen i ett senare skede så ska vi även prata anatomi, lära oss läkemedelsräkning, ha praktik på olika vårdinrättningar och mycket, mycket mer.
Men om det är så att nu tycker att sjuksköterskeutbildningen är intressant att läsa mer om så kan jag absolut skriva mer om det. Kommentera då om ni vill att jag ska skriva om både viktresan och utbildningen eller bara om viktresan.
 
Det var väl egentligen de frågorna jag fick, men ni kan ju när som helst kommentera om det dyker upp några frågor längst vägen eller om ni kommer på några ämnen jag skulle kunna skriva mera om.
Hoppas att ni orkade läsa hela vägen hit ner, ser att det blev en hel del text.
Men hej så länge så återkommer jag inom kort!