Det kunde ha varit bättre

De 2-3 senaste dagarna har jag inte varit särskillt pigg.
Det började med en vanlig förkylning med allt vad det innebär med snuva, ont i halsen, feber. Men sen fick jag även ont i bihålorna på ena sidan av ansiktet samtidigt som det smällde till och gjorde ont i örat på samma sida.
Fick även problem med att andas (har förkylningsastma sen tidigare) så det resulterade att jag i förrgår fick sitta upp i soffan och sova då jag inte kunde andas om jag låg ned.
Men igår fick jag ett läkarbesök där de kom fram till att jag hade både bihåleinflammation och öroninframmation utöver förkylningsastman.
Så efter recept på kortison, antibiotika och avsvällande nässpray är jag väl snart på banan igen.
 

Bio

Precis hemkommen, har varit på bio. Var iväg på Beauty and the Beast.

Jag tycker att den var riktigt bra. Vi såg den i 3D vilket gjorde upplevelsen ännu bättre enligt mig! 😊

Dock blir man ju illa påmind om att man är större än man borde när stolarna är känns för smala. 
Redan när jag skulle sätta mig började det göra ont på utsida lår där armstöden tar emot, men man pressar sig ner i sätet i alla fall.
Sen är det är bara att försöka bita ihop och fokusera på filmen.
Åh det finns ju inte heller någon yta att vrida på sig då jag fyller ut hela platsen och mer där till eftersom att låren försökte vandra ut på sidorna...

Detta problem brukar ju i och för sig uppkomma varje gång jag sitter i en stol med armstöd, så bion är egentligen bara ett exempel.

Dietist remiss

Nu har jag fått min kallelse till mitt dietistbesök, vilket blir i mitten av April. 

Detta är ju bättre än jag kunnat hoppas på, då de sa på gruppinformationen att det är väntan till dietisten som i nuläget är längst.
Så detta känns faktiskt riktigt bra! 😊

Fram tills dess har jag nu en liten hemuppgift där jag ska skriva en typ av matdagbok.
Skriva ungefär vilka tider jag äter en vanlig arbetsdag och en ledig dag samt exempel på vilken typ av mat det är på respektive tider.

Det här kommer att gå bra känner jag. 😊