Dagens konstaterande

Satt och tänkte på en sak idag...


Ända sedan jag tog körkort så har jag ställt upp som den som kör.
Jag har tagit min bil varje gång och idag förstod jag varför.
Jag tycker att det är trångt och bökigt att ta sig in i andras bilar. Och dessutom har jag ibland även svårigheter att få på mig bilbältet eftersom att det är för kort för mig.
Jag har fått in ett teknik på att komma in i bakom ratten i min egen bil, men när jag ska åka andras blir det jobbigare.
Men när jag väl åker med någon annan frågar jag alltid om jag får sitta fram eftersom att jag vet att det är näst intill omöjligt att ta sig in i baksätet. 
Det är för trångt även när jag testade i min kombi...

Blodproverna är tagna

Var iväg i torsdags och tog de blodproverna jag skulle ta. Var iväg direkt på morgonen då det skulle vara fasteprover. 9 st rör med blod blev det allt som allt.
Under torsdagskvällen samt fredagen började resultaten synas på mina vårdkontakter via 1177.
Sammanfattningsvis av dem så såg de relativt bra ut. Hade några förhöjda värden på exempelvis levern, sockret och ferritinin men ingenting som är direkt konstigt eftersom att dessa värden går att relatera till min övervikt samt smärtstillande medicin.
Såg att läkaren jag skulle till har vidimerat provsvaren (kollat och bekräftat) så vi får se vad hon säger om dem sen. Texten ovan om hur proverna såg ut är utefter min medicinska bedömning

15 dagar kvar till läkarbesöket!

Kallelsen till läkaren

Nu händer det grejer...

Jag var ju hos dietisten i tisdags förra veckan och idag låg kallelsen till läkaren i min brevlåda.

Tiden jag fick är om mindre än 3 veckor, och innan dess måste jag åka och ta blodprover.

Funderar på om jag ska åka och ta proverna redan imorgon så att det är gjort. Så kul att det flyter på lite just nu.
Vågar däremot inte hoppas på att det blir av innan sommaren, men skulle det hinnas med skulle jag ju typ bli världens lyckligaste.